Autoschade?

autoschade

WB Autoschade

WB Autoschade is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitdeuken van auto’s zonder eventuele schade, bijvoorbeeld lakschade.  Deuken in de auto kunnen komen door parkeerdeuken en hagelschade. WB Autoschade kunnen alle deuken dus uitdeuken. De techniek die WB Autoschade toepast is milieuvriendelijk en kostenbesparend doordat de auto niet opnieuw gespoten hoeft te worden. Uitdeuken zonder lakschade heeft vele voordelen. Zo is een snelle reparatie op korte termijn mogelijk en treedt er geen waardevermindering van uw auto op.

Milieuvriendelijk

WB Autoschade is koploper op milieuvriendelijk werken, doordat ze niet met stoffen werken die vluchtige organische lak bevat.

Deuk in mijn auto, wat nu?

Parkeerfoutje en hoppa er zat een deuk in mijn auto…
Ik ben op internet gaan zoeken naar een bedrijf dat aan uitdeuken doet. Ik had genoeg keuzes en ben toen naar de sites gaan kijken. Toen sprong het bedrijf WB Autoschade er uit.
Ik heb een afspraak gemaakt en heb mijn auto op de afgesproken datum naar het bedrijf gestuurd. Binnen een uur was dit gedaan. Het zag er zo goed als nieuw uit en ben daarom ook zeer tevreden over hoe het bedrijf WB Autoschade het uitdeuken heeft toegepast bij mijn auto.
Ook een deuk in je auto, dan adviseer ik dat je WB Autoschade ook even bezoekt!