Notenmix kopen voor mijn bruiloft

Notenmix kopen

Voor mijn bruiloft ging ik op zoek naar een manier om veel notenmix kopen. In de supermarkt vond ik het namelijk erg duur, wat voornamelijk kwam doordat je maar hele kleine verpakkingen kunt kopen. Mijn cateraar regelt alleen het eten, dus voor de tussendoortjes moest ik zelf op zoek gaan.

Lust iedereen

De reden waarom ik juist notenmix wilde kopen als snack is omdat ik geloof dat vrijwel iedereen dat lust. Daarnaast vind ik het ook gewoon wat mooier staan dan wanneer je een bak chips neerzet en het is ook nog eens gezonder dan dat. Toen ik met een vriendin belde laatst, vertelde ze me over De Notenkraam. Daar ben ik toen direct gaan kijken en kwam ik erachter dat het de beste optie voor ons was.

Goedkoop en snelNotenmix kopen

Niet alleen was de prijs heel erg goed, ook kon ik in 1 keer een heleboel bestellen. Zo wist ik zeker dat ik genoeg had voor al onze gasten. Ik kon het laten afleveren op onze trouwlocatie en daar was het al naar maar liefst 2 dagen, dat had ik niet verwacht. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen als ik zoveel tegelijk nodig heb, echt een aanrader voor alle feesten en partijen!