Uniek naambord voordeur online besteld

uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

Het naambord naast de voordeur was nodig toe aan vervanging. Door de zon waren de letters helemaal vervaagt en door het weer was het bord zelf helemaal aangetast. Deze keer wilde ik een naambord hebben dat lang mee zou gaan, zodat ik over een paar jaar niet weer een naambord moet bestellen.

Unieke ontwerpen

rvs-bordOmdat ik niet zo goed wist welk naambord ik wilde hebben ben ik eerst op zoek gegaan via het internet. Toen ik “naambord voordeur” had ingetypt in de zoekmachine vond ik heel erg veel verschillende websites. Eigenlijk had ik er niet bij stilgestaan dat je ook een naambord voordeur online kon bestellen.

 

Nadat ik verschillende websites had bezocht, kwam ik bij Unieknaambord.nl terecht. Op deze website werden heel erg veel unieke naamborden aangeboden. Het naambord waar ik al naar zocht kon ik goedkoop via deze website bestellen.

Via de website kon ik het naambord zelf bewerken. Toen ik tevreden was met het ontwerp heb ik de bestelling direct geplaatst.

Een aantal dagen later kwam het bord binnen. Alles was precies zoals op het ontwerp en daar was ik heel erg blij mee. Het naambord heb ik ook gelijk vervangen en nu heb ik een duidelijk naambord voor de deur!