Een personal trainer in Eindhoven

Sinds ik een personal trainer Eindhoven heb gevonden gaat het een stuk beter met mijn conditie. Al meerdere jaren ben ik druk bezig om mijn conditie te verbeteren. Ook wil ik een aantal kilo’s afvallen, maar tussen een wil en het werkelijk doen zit bij mij een groot gat. Hoe ik mijn best ook deed, het lukte mij niet om er ook maar één kilo vanaf te krijgen, nog maar gezwegen over mijn conditie. Momenteel heb ik nu echt actie ondernomen, hierdoor ben ik bij Maxx personal training terecht gekomen. Een super beslissing met meteen al een gewenst resultaat. personal trainer Eindhoven

De juiste keuze

Vanaf het eerste moment dat ik een vrijblijvend intakegesprek bij de personal trainer in Eindhoven had gehad, voelde dit al goed aan. Vooral de manier waarop deze mij op het goede spoor gaat begeleiden, sprak mij bijzonder aan. Niet alleen heeft hij een totaal andere manier van aanpak, maar ook wordt er naar mijn voeding gekeken, Iets wat ik nog nooit heb gedaan. Ik had altijd het idee een uurtje sporten en eten waar ik maar trek in had, maar dat werkt natuurlijk niet. 

Wij zijn nu een maand verder en ik kan al duidelijk verschil zien. Ook mijn weegschaal geeft een ander resultaat aan en daar ben ik enorm blij mee.