Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke gezichtsverzorging (https://www.ik-skinperfection.nl/producten/gezichtsverzorging) is de juiste keuze als je niet alleen beter voor je huid, maar ook voor de natuur wilt zijn. Deze producten bevatten namelijk geen kunstmatige ingrediënten zoals parabenen, minerale oliën en andere stoffen die schadelijk voor je huid en het milieu kunnen zijn. Het is ook veel minder agressief voor je huid, dus ook als je een gevoelige huid hebt, is natuurlijke gezichtsverzorging een goed idee. Ben je geheel nieuw in deze wereld en ben je benieuwd welke producten je absoluut moet hebben? Lees dan snel verder!

Reiniging en hydratatie met natuurlijke gezichtsverzorging

Een goede basis is belangrijk, dus zorg er in ieder geval voor dat je een reinigingsgel of -lotion gebruik om je gezicht iedere ochtend en avond schoon te maken. Zo creëer je een schoon canvas en kun je vervolgens een crème gebruiken die bij je huidtype past. Heb je bijvoorbeeld een droge huid, dan is een bijpassende gezichtscrème speciaal voor de droge huid geschikt. Hier zitten werkzame stoffen in die je huid extra hydrateren. Heb je een vettige huid, dan bestaat hier ook speciale natuurlijke gezichtsverzorging (https://www.ik-skinperfection.nl/producten/gezichtsverzorging) voor.

Gebruik maskers als je huid iets extra’s nodig heeft

Heeft je huid iets extra’s nodig? Dan kun je ook natuurlijke gezichtsmaskers gebruiken. Afhankelijk van je huid, zijn er verschillende soorten. Zo zijn er reinigende maskers die je kunt gebruiken als je huid een beetje dof is en een oppepper nodig heeft. Verder zijn er ook extra hydraterende maskers als je merkt dat je huid extra voeding nodig heeft. Voedende gezichtsmaskers kun je eventueel ook als nachtkuur gebruiken. Je laat het natuurlijke gezichtsmasker dan de hele nacht op je huid zitten en maakt je huid de volgende dag schoon zoals je altijd doet. Je merkt dan meteen dat je huid een stuk zachter en vitaler aanvoelt!