IJzersterke Facebook marketing met deze tips

Wil jij een ijzersterke Facebook marketing campagne neerzetten en heb je de basis van jouw Facebook pagina al goed staan? Dan doe je er goed aan om deze blog verder te lezen want we geven je hier 5 handige tips waarmee jij een ijzersterke Facebook campagne opzet!

Tip 1: formuleer je doel
Geen goede Facebook expert zonder een helder doel. Wat wil je uiteindelijk met de advertenties bereiken? Hierin kun je kiezen uit meer leads, naamsbekendheid, interactie of juist meer verkopen. Wanneer je dit helder hebt kun je aan de slag met het inrichten van je campagne

Tip 2: maak een goede landingspagina
Je Facebook campagne mag dat wel zo goed zijn, ook de Facebook specialisten van BuildSocial raden je altijd aan om een goede landingspagina op te zetten. Je betaalt immers geld om potentiële klanten naar jouw website te halen. Dan zou het zonde zijn dat deze gelijk weer afhaken na het zien van jouw website.

Tip 3: doe aan remarketing
Niets is zo waardevoller als personen die jouw website eerder hebben bezocht. Zij zitten namelijk in een andere fase van het koopbeslissingsproces dan personen die net voor de eerste keer in aanraking komen met jouw bedrijf. Maak een speciale remarketinglijst aan en laat advertenties los op deze doelgroep!

Tip 4: evalueer met statistieke

Nog zo een belangrijke, houd altijd de resultaten en statistieken in de gaten. Zo weet je namelijk welke advertenties en doelgroep werken en welke niet. Hier kun je dan weer verder op voortboorduren zodat jouw Facebook marketing alleen maar beter wordt!

Voor wie het bovenstaande nog niet zo ziet zitten kan er ook altijd voor kiezen om Facebook marketing uit te besteden door een gespecialiseerd social media marketing bureau. Dan weet je zeker dat je goed zit met jouw online campagnes!