Op zoek naar een internet marketing bureau Eindhoven

websitepromotor-logo

Een tijdje geleden was ik op het idee gekomen om een webshop te beginnen. Doordat ik minder ging werken hield ik meer tijd over en daarom leek het mij een goed plan om mijn tijd nuttig te besteden. De website voor mijn webshop heb ik laten maken door een vriend van mij.

Beter vindbaar

Mijn webshop zag er heel erg mooi uit. Alle foto’s van de kleding vond ik er heel erg professioneel uitzien en daar was ik heel erg blij mee. Helaas viel het aantal bestellingen mij tegen. Een aantal vrienden van mij vertelde aan mij dat het waarschijnlijk kwam door mijn slechte online vindbaarheid.

websitepromotor-logoVoor mijn vindbaarheid ben ik op zoek gegaan naar “internet marketing bureau Eindhoven“. Toen ik die zoektermen intypte kwam ik al snel terecht bij Websitepromotor.

De website van Websitepromotor zag er goed uit. Op de website vond ik heel veel informatie die mij wel heel erg aansprak en daarom besloot ik een afspraak te maken.

Op het internet had ik veel verschillende reacties gezien van mensen die tevreden waren met de diensten van Websitepromotor. Het werd zelfs “het beste internet marketing bureau in Eindhoven” genoemd.

Volgende week heb ik de afspraak en ik ben benieuwd!