Waarom een zonnehoed upf 50 wel essentieel is!

Wanneer de eerste warme zonnestralen komen piepen,, dan is er de grote drang om buiten te vertoeven. Maar met het buitenleven komt een ander en absoluut bestaand risico tevoorschijn! Namelijk de schade door de zon door die vervelende UV-stralen die vaker voorkomen in de zomer. Een van de beste manieren waarop mannen en vrouwen schade door de zon kunnen voorkomen en hun kwetsbare gezichtshuid en schouders kunnen beschermen, is door het dragen van een degelijke zonnebrandcrème. Een extra brede zonnehoed met een grote rand, bij voorkeur een die is gecertificeerd UPF 50 blokkeert daarnaast 98% van de UV-stralen.

Wat is een zonnehoed met grote rand?

Onze favoriete grote zonnehoeden met brede rand zijn allemaal in het laboratorium getest met UPF 50, maar offeren geen stijl op terwijl ze bescherming bieden tegen de zon. Grote hoeden verwijzen naar hoeden met grote randen. De meeste mensen stellen zich grote zonnehoeden van stro met enorme randen voor, maar er zijn veel opties voor zonnehoed upf 50 grote hoeden die zowel mannen als vrouwen kunnen aanspreken die bescherming bieden tegen de zon.

Enkele populaire zomermodellen

  • De Panama zonnehoed upf 50 met brede rand is gemaakt van strak geweven stro die je beschermt en je er stijlvol laat uitziet. Koop een oprolbare versie, wat het reizen gemakkelijk maakt.
  • De emmerhoed met brede rand heeft een UPF van 50+ en is waterdicht, voor het geval je in de regen terechtkomt. Het lichtgewicht ademend vermogen is het een slimme toevoeging aan je activewear-collectie.
  • Een klassieke zonnehoed upf 50,is de Fedora verkrijgbaar in diverse kleuren.
  • De vissershoed, gemaakt van duurzaam katoenen canvas, beschermt ook tegen de regen.
  • De Panama zonnehoed upf 50 met brede rand, is gemaakt van strak geweven stro die je beschermt en je er stijlvol laat uitziet. Koop een oprolbarversie, wat het reizen gemakkelijk maakt.