Mijn eerste rijles in Elst!

Hoe zenuwachtig kun je wel niet zijn! Mijn eerste rijles Elst is zojuist realiteit geworden! Nadat ik 18 was geworden ( wilde nog niet eerder starten) ben ik direct online naar een rijschool gaan zoeken. Wanneer je 18 bent geworden, dan kun je veel meer in de wereld waarmaken. Op een legale manier het rijbewijs behalen, overigens zonder een verplichte bijrijder!

095683_b25649c121554aef873675c8da45b174-mv2

Perfectie

Zelf ben ik in Elst GLD woonachtig. Het liefst wil ik ook een rijschool zien te vinden die in deze regio werkzaam is. Hierdoor ben ik online gaan zoeken en uiteindelijk terecht gekomen op de website van rijschoolelst.nl.

Duidelijker als dat dit bedrijf is kan gewoonweg niet. Nadat ik had gezien dat je bij dit bedrijf korting krijgt zodra jij rijlessen gaat volgen, heb ik mijzelf meteen ingeschreven. Eerst een proefles gehad om het persoonlijk te bekijken of dat zij mij kunnen helpen naar het behalen van mijn rijbewijs. Een vriendelijke instructeur stond dan ook voor de deur op mij te wachten. Het was zo gek om in een keer achter het stuur te kruipen terwijl je normaliter op de bijrijder stoel zit. Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat ik op examen mag!