Zo vind jij de beste sim only aanbiedingen

Heb je de keuze gemaakt om je huidige abonnement niet te verlengen en te kiezen voor een nieuw toestel, maar ga je voor een sim only? Dan is het verstandig om eens goed om je heen te kijken wat de verschillende providers je allemaal te bieden hebben. Want een nieuwe klant, is natuurlijk voor iedere provider interessant. Kijk daarom dus ook of er sim only aanbiedingen zijn, die passen bij wat jij zoekt. Om je hierbij te helpen, hebben we een aantal praktische tips, waarmee jij gegarandeerd de beste sim only aanbiedingen weet te vinden. Wacht dus niet te lang en zorg dat je er snel bij bent, want voordat je het loopt de aanbieding af en betaal je een stuk meer in de maand.

Begin je zoektocht online

In de huidige tijd waarin we alles via het internet doen, kunnen we natuurlijk ook eenvoudig verschillende aanbieders voor sim only vergelijken met elkaar. Zo kun je op basis van verschillende criteria voor jezelf een lijstje maken met providers die hieraan voldoen. Het enige wat jij vaak hoef te doen, is aan te geven hoeveel internet je verbruikt en hoeveel je maandelijks belt. op basis van deze gegevens wordt er dan gekeken naar een passende provider en kun je kijken of dit ook daadwerkelijk is wat je zoekt. 

Bel je huidige provider eens op

Ondanks dat jij je contract niet wilt verlengen met een nieuw toestel, willen ze je natuurlijk niet kwijt als klant. Je doet er daarom dus ook goed aan om je huidige aanbieder eens op te bellen om te vragen wat ze je eventueel kunnen bieden. Het kan heel goed zijn dat er verder niets mogelijk is en dat de prijzen vaststaan, maar dan heb je je morele verplichting wel volbracht. Je bent er immers jaren klant geweest, dus dan is het wel zo netjes om ze ook een eerlijke kans te geven wanneer je voornemens bent iets anders te gaan doen. Geven ze niet thuis, dan heb je in ieder geval wel je best gedaan.

Kijk niet alleen naar de prijs

Een goedkoop abonnement klinkt natuurlijk heel erg aantrekkelijk, maar kijk niet alleen naar de prijs is het advies. Zo kan het zijn dat je bij het overschrijden van je bundel een flink bedrag per minuut of MB moet betalen of dat de snelheid van je abonnement een stuk lager is, dan bij een andere provider. Dus een voordelige prijs is natuurlijk heel erg fijn, maar gebruikersgemak blijft toch echt wel nummer één. Staar je daarom nooit blind op de prijs, maar vergelijk je abonnement op basis van verschillende criteria, waaronder dus de snelheid en ook de kosten bij het overschrijden van je limiet.