Elemis

elemis-pro-collagen-eye-renewal

In 1990 is het merk Elemis opgericht door Linda Steiner. Zij had de droom om een verzorgingslijn te creëren die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Een team van ontdekkingsreizigers, huidspecialisten en wetenschappers werd samengesteld en de meest innovatieve producten werden ontwikkeld. Elemis combineert het beste van de natuur met revolutionaire wetenschap en ontwikkeld op deze manier de beste verzorging voor je huid, je lichaam en je geest.

elemis-instant-refreshing-gel

Elemis staat voor balans. Balans tussen natuur en wetenschap en balans tussen geest en lichaam. Het merk is toegewijd aan het verkennen van ons wereldwijde ecosysteem en de goede eigenschappen die dit systeem met zich meebrengt. Ieder ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van werkzaamheid en potentie. In het laboratorium worden de natuurlijke ingrediënten door middel van de nieuwste techniek en wetenschap verwerkt tot effectieve formules en vervolgens tot de beste producten.

Elemis biedt verschillende dag- en nachtcrèmes aan, zodat er voor ieder huidtype een juiste crème beschikbaar is. Zo werkt de Elemis Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich als een rijke crème tegen rimpels en fijne lijntjes en is de Hydra-Boost Sensitive Day Cream geschikt voor de vochtarme en gevoelige huid. Daarnaast heeft het merk verschillende serums, maskers, oogverzorgingsproducten en scrubs ontwikkeld die de huidbalans herstellen.

Niet alleen is Elemis gespecialiseerd in gezichtsverzorging, het merk heeft ook de beste producten voor het lichaam ontwikkeld. Om lichaam en geest samen te brengen zijn de verzorgingsproducten voor het lichaam ontwikkeld met de meest voedende ingrediënten en heerlijkste geuren. Het brengt je in een diepe ontspanning die ervoor zorgt dat de huid de kans krijgt om weer te herstellen en bij te komen. Na gebruik van de producten voel je je vitaler en heb je weer nieuwe energie om er tegenaan te gaan. 

De hoogwaardige producten van Elemis shop je natuurlijk bij Beautyfashionshop. Onze webshop staat bekend om haar lage prijzen en geweldige klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Dus ook bij vragen over de producten van Elemis kan je bij ons terecht. 

elemis-japanese-camellia-body-oil-blend

Zoals eerder aangegeven, staat Beautyfashionshop bekend om haar lage prijzen. Tevens voorzien we je van de beste aanbiedingen en leukste winacties. Houd daarom onze Facebookpagina en Instagram goed in de gaten. Iedere maand worden hier toffe items verloot. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen. Elemis shop je veilig, snel en voordelig bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.