Esigaret beter dan analoog

Eleaf

Wil je de overstap maken van analoge sigaret naar een esigaret, dan ben je bij Smokesmarter aan het juiste adres. Smokesmarter is een bedrijf die alles heeft wat je zoekt als het gaan om e-sigaretten. Ze hebben een grote collectie aan e-sigaretten, e-liquids en vele accessoires voor de e-sigaretten. Deze artikelen zijn allemaal van hoge kwaliteit. Je kan het eenvoudig de spullen bestellen die je wilt hebben en dan zijn deze spullen ook nog de volgende dag in huis. Dit is heel fijn zeker als je liquid bijna op is of als je net begint. Hier hebben ze ook pakketten voor met alles erop en eraan wat je nodig hebt om te beginnen met een e-sigaret. Op je bestelling krijg je ook nog is 6 maanden garantie.

e sigaret

De website

Op de website van Smokesmarter kan je eenvoudig allerlei informatie vinden over het gebruik van een e-sigaret. Verder kan je ook lezen wat de voor en nadelen zijn. Alle artikelen kun je natuurlijk ook bekijken. Deze staan mooi gesorteerd op andere tabbladen zo hoef je niet door alle e-liquids heen om accessoires te vinden. Verder hebben ze ook een blog op de website. Hier kun je veel handigheidjes leren over het gebruik van een e-sigaret. Verder kan je veel leren over de wetten en regels rond e-sigaretten en alles wat ze verkopen.

E smoker

Klantenservice

Wat betreft de voorwaarden en de meest gestelde vragen kan je ook terecht op de website. Je kan hier goed lezen wat de meest gestelde vragen zijn en wat de antwoorden op deze vragen zijn. Zo proberen ze het telefoonverkeer zo laag mogelijk te houden. Natuurlijk mag je altijd bellen met je vragen en opmerkingen. Je krijgt op deze vragen deskundig antwoordt. Tot slot kan je ze ook per mail bereiken. Zo kun je zelf beslissen wanneer je tijd hebt om het antwoordt te lezen.