Waarom Brembo schijven?

Brembo schijven

Wil jij een aantrekkelijk en sportief uitzicht, performance en veiligheid? Dan moet jij Brembo schijven aanschaffen. Als jij een enthousiasteling bent die rijden op gewone rijwegen afwisselt met een meer sportieve rijstijl, heb je hoogstwaarschijnlijk al de mogelijkheid in overweging genomen om jouw standaard remschijven te vervangen door geboorde Brembo schijven. Waarom Brembo schijven?

Meer grip

Vergeleken met standaardschijven verzekeren de Brembo geboorde schijven vanaf het begin van de rem fase een betere grip en een efficiëntere performance van het remsysteem dat sneller reageert. Dankzij de gaten is de wrijving tussen schijf en remblok groter. Vooral in het begin van de rem fase neem je een snellere en grotere reactie waar wanneer je op het rempedaal drukt.

Sportief

Het visuele effect heeft ook zijn belang en een voertuig met Brembo geboorde schijven rijdt niet onopgemerkt voorbij. Deze schijven trekken altijd de aandacht en verhogen gegarandeerd de sportieve esthetica van het voertuig. Als een sportauto vooral opvalt door zijn details, dan is niets beter dan de Brembo geboorde schijven met zijn krachtige uitstraling om jouw auto een accent te geven dat lijkt op een raceauto.

Remblok

De slijtage van een standaardschijf leidt tot de ophoping van metaalhoudend materiaal, dat afgezet wordt op de remvoering van het remblok. De gaten van de Brembo schijven daarentegen hebben een schurend effect dat het oppervlak van het remblok schoonmaakt van de materialen die de reactie van de rem kunnen afzwakken.