Een jackpot winnen: hoeveel kans maak je?

Ben jij aan het overwegen om mee te doen aan de loterij? Wil je weten hoeveel kans je maakt om de jackpot te winnen? Dan ben je op deze pagina helemaal aan het juiste adres! Hier kan je namelijk erachter komen of het nuttig voor je is om wél of niet mee te doen aan de loterij. Hier zitten namelijk een hoop factoren aan verbonden die veel invloed uitoefenen op het feit om de loterij te winnen. Daarom is het aan te raden om jezelf hier goed over te informeren, voordat je meedoet. Gelukkig ben je op deze pagina gekomen waar je dit dan ook kunt doen. Wil je weten hoeveel kans je maakt op het winnen van de jackpot? Lees dan snel verder om hier achter te komen!

De BankGiro Loterij

Deze loterij is een van de grootste van Nederland en valt onder de holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Hierbij zijn de laatste vijf cijfers van je bankrekeningnummer jouw lotnummer. Wanneer je mee wilt doen aan deze loterij dien je een abonnement af te sluiten. Niet iedereen vind dit fijn, omdat je jezelf dan aan het vastbinden bent aan iets en dit niet altijd even fijn voelt. Een abonnement is namelijk ook aardig prijzig: je betaalt 13,25 euro per jaar. Er zijn wél 15 trekkingen per jaar, waardoor je dus een aantal keer per maand mee kunt doen om iets te winnen.

Winstkans

Het kostenplaatje is belangrijk, maar natuurlijk niet alles. Je wilt uiteraard weten wat de winstkans is. Met de BankGiro Loterij is de winstkans 1 op 3. De kans dat je de weekprijs wint is 1 op 10.000. De kans op een miljoenenprijs is 1 op 83.000. Wanneer je vind dat dit een slechte kans verhouding is, kan je meedoen, maar natuurlijk ook je BankGiro Loterij stopzetten.