Dakwerken Amsterdam laten doen

dak reparatie

dak reparatie

Tijd voor iets nieuws

Wij hebben verschillende soorten dakwerken Amsterdam gezien en besloten toen dat wij eigenlijk ook wel iets anders willen. Dakwerken in Amsterdam zijn erg uiteenlopend en wij hebben natuurlijk al jaren en jaren hetzelfde. Omdat wij een koophuis hebben, zijn wij zelf verantwoordelijk voor dakwerken en daarom wilden wij daar nu werk van gaan maken.

Online heb ik gezocht naar dakwerken Amsterdam om zo te zien welke opties wij hebben. Ook wilde ik een inschatting van wat kosten kunnen maken en dat deed ik door meerdere bedrijven te vergelijken. Daar is het internet natuurlijk wel erg handig voor!

Snel geholpen

Wij kwamen op het internet het bedrijf De Dak Centrale tegen. Dat leek mij een erg leuk bedrijf. Wij werden namelijk snel er erg vriendelijk geholpen. Online zag ik ook veel positieve reacties over het werk dat zij geleverd hebben en daarom wilde ik wel met hen in zee gaan. Ik had gebeld voor een afspraak en al snel kwamen zij kijken wat zij voor ons konden doen. Toen wij de opties besproken hadden en gekozen hadden wat wij met het dak wilden gaan doen, gingen zij aan de slag voor ons! Al drie dagen later hadden wij een prachtig dakwerk. Wij zijn tevreden!