Een appartement kopen Rotterdam

logo

Al een tijdje ben ik aan het werk bij mijn nieuwe werkgever. Het gaat zo goed dat ik vaak bonussen ontvang en mijn salaris neemt redelijk snel toe. Voor mij was dit het ideale moment om van een kamer over te gaan naar een appartement. Daarom wil ik een appartement kopen Rotterdam.

Locatie

 

overloopEigenlijk wist ik niet precies waar ik wilde wonen in Rotterdam en daarom ben ik het internet opgedoken. Met mijn zoektermen “appartement kopen Rotterdam” heb ik een lijstje gemaakt van mogelijke locaties. Omdat ik Rotterdam zo’n mooie stad vind wil ik wel een appartement hebben met een geweldig uitzicht.

Voor mij leek Kop van Zuid een geweldige locatie, omdat ik dan uit zou kijken op de Erasmusbrug. Mijn zoektocht is daardoor ook makkelijker geworden.

Via het internet had ik een aantal hele mooie appartementen gevonden die wel goed aansloten op mijn eisen. Samen met een vriend van mij die heel veel verstand heeft van woningen ben ik een aantal appartementen gaan bezichtigen. De meeste appartementen waren mooi, maar er was er maar eentje die ik echt geweldig vond.

Uiteindelijk heb ik alles geregeld met de bank en binnenkort krijg ik de sleutel van mijn eerste eigen appartementje!

Appartement kopen Rotterdam