Eindelijk fit en uitgerust wakker worden

topper 160x200

Iedere nacht is het eigenlijk hetzelfde liedje, je kan je draai niet vinden en valt pas uren later in slaap. Je weet dat je matras niet goed meer is, pijn in je spieren neem je maar op de koop toe als je wakker wordt. Door een topper 160×200 op je matras te leggen heb je als het ware een nieuw matras. De topper geeft de juiste ondersteuning en biedt het comfort wat je nodig hebt om goed en uitgerust wakker te worden. 

topper 160x200

Aantrekkelijk geprijsd 

Een nieuw matras kopen geeft de ondersteuning die je nodig hebt, maar helaas is de aankoop een dure aangelegenheid. Een topper 160×200 is dunner als een normaal matras, maar is veel voordeliger en heeft dezelfde eigenschappen als een compleet matras. Wanneer je de topper op je matras neerlegt heb je wel het gevoel alsof je een nieuw matras hebt, voordeel is ook dat je de topper kunt gebruiken als je op de bank gaat slapen of meeneemt naar de camping.  

Zelf kiezen wat jij comfortabel vindt liggen 

topper 160x200

Bij de aankoop van een topper 160×200 kun je zelf kiezen wat voor materiaal je neemt, een topper die lekker zacht ligt heeft andere eigenschappen dan een topper welke stevig moet zijn. Zo heeft ieder mens andere eisen voor een matras, bij Perfecthomeshop hebben ze voor iedereen het juiste matras. Verschillende maten zijn beschikbaar, voor ieder matras is er een geschikte topper te vinden in het assortiment. Alle stoffen waar de topper van is vervaardigd komen van een stoffenleverancier uit België.