Opzoek naar een stalen binnendeur

Weet jij waar ik een stalen binnendeur kan vinden voor thuis? Wij hebben namelijk net onze woning gekocht en hier zijn wij druk bezig met het verbouwen ervan. Doordat wij zijn gestart op zolder hopen wij zo snel mogelijk te eindigen in de achtertuin.

Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om de zolder eens grondig aan te pakken. Een nieuwe vloer laten leggen en de muren stucen. Als de muren weer droog zijn, dan kunnen wij gaan verven.

nieuw-logo

Online zoeken

In de tussentijd ben ik dan nog wel druk op het internet aan het zoeken. Hier hoop ik namelijk nieuwe meubels te vinden zodat wij niet de deur uit moeten. Doordat je online kunt shoppen scheelt het ons aardig wat tijd en kunnen wij doorgaan met verbouwen. Op dit moment kunnen wij niet verder op zolder aangezien zij nu bezig zijn met het leggen van onze nieuwe vloer. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een stalen binnendeur. Specifiek hiervoor gekozen aangezien onze woning een moderne interieur krijgt. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van maco-design.nl. Dit bedrijf heeft diverse mogelijkheden om een ruimte af te sluiten.