Als zzp’er goed geholpen door administratiekantoor Dronten

Al het begin is moeilijk zal ik maar zeggen en dat weet ik als beginnend zzp’er. Vooral de zaken omtrent mijn administratie en straks het regelen van de belastingaangifte zijn zaken die voor mij helemaal nieuw zijn. Natuurlijk weet ik er wel iets vanaf, zal niet goed zijn als beginnend zzp’er als ik er niets vanaf weet. Maar om er zeker van te zijn dat ik het allemaal goed doe heb ik toch maar de hulp van administratiekantoor Dronten ingeschakeld. Hier hebben zij meerdere jaren ervaring wat betreft administraties regelen.  administratiekantoor Dronten

Administratie goed geregeld

Nadat ik een afspraak met een van de medewerkers van het administratiekantoor AdFisq had gemaakt ging het balletje rollen. Omdat ieder persoon een andere administratie heeft is het belangrijk dat er eerst wordt gekeken waaruit mijn administratie precies bestaat. Daarna wordt de administratie overzichtelijk opgesteld.

Omdat ik nog een beginnende zzp’er ben en ik mijn energie in andere zaken dan de administratie wil steken heb ik besloten om mijn hele administratie uit handen te geven aan het administratiekantoor AdFisq. Op deze manier weet ik zeker dat mijn administratie goed geregeld wordt. Tegen de tijd dat de belastingaangifte weer ingevuld moet worden hoef ik mij niet druk te maken, ook dit wordt geregeld.