Facilitair adviesbureau beoordeelt alle schoonmaakwerkzaamheden

Facilitair adviesbureau

Wil jij je schoonmaakwerk graag goed organiseren, of denk je dat het misschien goedkoper kan? Een facilitair adviesbureau kan je hierbij helpen. Lankester Schoonmaakadvies is een expert op het gebied van kwaliteitsmeting. Zij bekijken de uitgevoerde werkzaamheden uitvoerig en geven je een goed advies. Zelf werk ik al een tijdje samen met dit facilitair adviesbureau en ik ben erg blij met deze dienstverlening!

Facilitair adviesbureauFacilitair adviesbureau met een persoonlijke benadering

Dit facilitair adviesbureaugaat persoonlijk te werk, dus je hebt altijd één contactpersoon. Dit vind ik heel prettig omdat je direct je vragen kunt stellen. Zelf heb ik gebruik van deze dienstverlener omdat wij begeleiding nodig hebben voor onze schoonmakers. Ik beheer namelijk een enorm aantal grote panden dus ik wil graag dat er goed schoon wordt gemaakt én met de juiste middelen. Dit kon ik met een gerust hart aan Lankester Schoonmaakadvies overlaten. Zij maken ook de taakverdeling zodat ik zeker wist dat er efficiënt te werk wordt gegaan. Daarnaast helpen ze ons met ons vloeronderhoud dus onze panden staan er mooier bij dan ooit tevoren!

Je kunt dit facilitair adviesbureau natuurlijk ook inschakelen voor kwaliteitsmetingen of een goed advies. Het is maar net wat jij nodig hebt binnen jouw organisatie. Jouw wensen staan centraal en dit adviesbureau past hun diensten hier op aan. Maatwerk dus!