Het aanschaffen van een wachtkamerbank

Ik als ondernemer zijnde blijf dagelijks druk in de weer om de winkel netjes te houden. Wij zijn een telefoonwinkel waar klanten kunnen wachten op de reparatie van hun telefoon. Nu dat ik graag een wachtkamerbank wilde hebben zodat de klanten goed kunnen wachten ben ik op het internet gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht terecht gekomen op de website van ErgoQuip. Hier was het in ieder geval duidelijk dat kwaliteit helemaal niet duur hoef te zijn!weblogo

Ik heb er dan ook voor gekozen om ze meteen te bestellen zodat onze klanten niet meer op onze stoelen hoeven te zitten maar nu een stuk meer comfortabel kunnen zitten.  Het moeten kiezen uit het assortiment bij hun vond ik persoonlijk nog wel lastig aangezien ik het niet van tevoren kan bekijken of dat het geschikt is of niet. Al met al heb ik ze alsnog besteld aangezien de kosten voor de aanschaf bij hun een stuk lager is als dat ik elders gezien had. Dit gaf dan ook de doorslag om te bestellen bij hun!

De eerstvolgende werkdag werd het netjes bij mij geleverd waardoor ik erg tevreden was, ook het comfort van deze bank is perfect!