Iphone reparatie Utrecht

iPhone reparatie Utrecht

Iphone reparatie Utrecht was de oplossing voor mij. Ik liet laatst mijn telefoon vallen omdat ik uitgleed over een gedweilde vloer. Mijn Iphone scherm was aan diggelen, overal zaten barsten op mijn scherm. Daarom had ik iPhone reparatie Utrecht nodig omdat mijn scherm echt een reparatie nodig had.

Op zoek naar iPhone reparatie Utrecht

Nadat ik mijn telefoon had laten vallen ging ik op zoek naar iPhone reparatie Utrecht. Ik wilde namelijk wel goede service voor een goede prijs. Ook wilde ik snelle service. Na een tijdje gezocht te hebben vond ik blue-phone. Blue-phone zit in Utrecht wat voor mij erg goed uit kwam

De reparatie

Nadat ik het geschikte bedrijf gevonden had die mijn iPhone kon repareren ging ik met mijn kapotte telefoon naar blue-phone. Ik kwam binnen en ik werd vriendelijk begroet door een van de medewerkers. Ik liet mijn telefoon zien en ze zagen gelijk de schade en vertelde mij dat ze dit konden repareren. Toen ik dit hoorde was ik erg blij omdat ik even bang was dat mijn scherm niet meer gerepareerd kon worden omdat de schade zo erg was. Ik was dus zoals ik al zei erg opgelucht.

Ze vertelde hoe lang de reparatie zou duren en hoeveel het zou kosten. Hier was ik erg tevreden over en besloot mijn telefoon bij blue-phone te laten repareren.

iPhone reparatie Utrecht 1

Het resultaat

Toen ik mijn telefoon ging ophalen toen de reparatie voltooid was was ik zeer tevreden over het resultaat van iPhone reparatie Utrecht. Blue-phone was klantvriendelijk, snel en goed. Ik ben daarom erg tevreden over de service die Blue-phone geleverd heeft. Dus als jouw iPhone beschadigd is en je op zoek bent naar iPhone reparatie Utrecht dan raad ik aan om even langs te gaan bij Blue-phone. Tevens kan je ook terecht voor ipad/tablet reparaties of voor je laptop.