Kanten van metaal, of ook wel het buigen hiervan genoemd

kanten van metaal

Voor het kanten van metaal, ben je bij BUMET aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft hier al jaren ervaring mee en geen klus is voor hun te moeilijk. Alle metaalsoorten kunnen zij voor je buigen,  RVS, staal en aluminium zijn de metalen die het meeste worden gebruikt. Maar ook voor koper ben je hier aan het juiste adres.

Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een manier om een metalen plaat te buigen. Wij kunnen dit zelf wel doen, maar of het dan nog te gebruiken is, is een heel ander verhaal.  kanten van metaal

Het kanten van metaal, hebben wij maar uit handen gegeven

Omdat wij zelf niet in de gelegenheid waren om een zeer grote metalen plaat te buigen, hebben wij dit door het bedrijf BUMET laten doen. Hier hebben zij de machines voor en weten zij precies hoe zij het beste het kanten van metaal moeten uitvoeren. Hier werken zij namelijk met een grote  grote precisie en kunnen tot een werklengte van maximaal 5000 mm gaan.

BUMET is een bedrijf die weet hoe je het beste verschillende soorten metaal kan bewerken. Tevens zijn de medewerkers hier een expert in lassen. Wil je meer hierover weten, kijk dan maar eens op hun website.