Tevreden met de kunststofbewerking van Heku

heku

 

Mijn werkgever had mij gevraagd om op zoek te gaan naar een bedrijf dat de kunststofbewerking voor ons uit zou kunnen voeren. Hij weet namelijk dat ik altijd op zoek ga naar de beste bedrijven en daarom heb ik ook deze taak toegewezen gekregen.

Goede tip

cnc-afwerken-382Het stond mij nog goed bij dat wij ooit gebruik hadden gemaakt van een bedrijf dat kunststof voor ons gebogen had. Het bedrijf hanteerde verschillende manieren voor de kunststofbewerking en daarom ging ik weer op zoek naar dit bedrijf. De naam van het bedrijf wist ik niet meer uit mijn hoofd, maar gelukkig wist ik nog wel waar ik de naam kon vinden van het bedrijf.

Na goed gezocht te hebben had ik het naam van het bedrijf “Heku” gevonden. Met het bedrijf had ik een afspraak gemaakt om te kijken wat zij voor ons zouden kunnen betekenen.

Na het gesprek wist ik zeker dat het bedrijf precies was wat mijn werkgever zocht en daarom heb ik Heku voorgelegd aan mijn werkgever. Hij was enthousiast en daarom heeft hij besloten dat het bedrijf standaard wordt gebruikt voor alle opdrachten die met kunststofbewerking te maken hebben.