Wat zijn NFT’s?

Een NFT is een Non-Fungible Token: een niet-inwisselbaar, onvervangbaar digitaal eigendomscertificaat. Het certificaat kan je digitaal creëren en koppelen aan digitaal object en dat registreer je vervolgens in een blockchain, ook wel een openbare database genoemd. NFT’s kan je in verschillende soorten kopen, heel bekend zijn bijvoorbeeld de apen. Net als Crypto wordt hier heel veel in geïnvesteerd. De tokens zijn niet vervangbaar omdat ze een uniek object vertegenwoordigen maar ook omdat de token zelf uniek is. Van alle apen of andere tekeningen is er maar één. Door het kopen hiervan ben jij de enige eigenaar van deze tekening of ontwerp. Hierdoor gaan deze ontwerpen voor meer dan duizenden euro’s per keer weg.

NFT’s en een flowbot, hoe werkt dit samen?

Als je nieuw bent op dit gebied kan het zijn dat je een aantal vragen hebt voor je gaat investeren. NFT’s en Crypto gebeurt veel al online of via een app. Hierdoor kan je niet even snel bellen met het bedrijf als je vragen hebt. Een mooie oplossing, naast een FAQ pagina, kan een flowbot zijn. Een flowbot is een zelf gebouwde bot die stapsgewijs je naar de juiste antwoord of website pagina brengt. Het voordeel aan een flowbot is dat hij doorvraagt en geen antwoord geeft. Hierdoor wordt hij als minder frustrerend ervaren als een chatbot.

Een flowbot maken, hoe doe ik dat?

Om een flowbot te bouwen heb je allereest de informatie nodig die je wilt gebruiken. Daarna is het een kwestie van de flowbot in elkaar zetten. Hier kan je natuurlijk hulp bij vragen. Dat scheelt jouw als organisatie werk! Chatkracht kan je hierbij helpen. De specialist verzamelt alle informatie en maakt de bot voor je. Daarna is het enkel een code plaatsen op de website en klaar is Kees! Interesse? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.