Windscherm

Een windscherm van hoge kwaliteit nodig? Bij Xterior ben je van harte welkom wanneer je zekerheid wilt hebben voor op het terras. Hier is het namelijk mogelijk om een prachtige scherm te laten plaatsen die geheel aansluit aan jouw wensen.

Ik baalde namelijk van het feit dat onze gasten niet lang bleven hangen op het terras. Dit wilde ik voorkomen door op het internet te gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Uiteindelijk ben ik bij Xterior terecht gekomen met het grandioos idee, een scherm laten plaatsen!

logo

Doordat je windschermen gaat plaatsen hebben de gasten geen last meer van de wind en kunnen ze gerust blijven zitten op het terras. Voortreffelijk genieten van het diner of een drankje zonder last te krijgen van de wind wilt toch iedereen? Zo heb ik ervoor gekozen om telefonisch in contact te komen met dit bedrijf om te kijken wat hun voor ons kunnen betekenen. Tijdens het gesprek werd al vrij snel duidelijk dat de kosten aanzienlijk laag zijn waardoor we ervoor hebben gekozen om twee schermen te laten plaatsen. Kortom, goede service wat eindigt in enthousiaste gasten die het heerlijk vinden om op het terras te verblijven.