Een luxe zwembadoverkapping

nieuwatlantis-e1419004847562

 

zwembadHet huis waar ik woon had al een zwembad buiten voordat ik er kwam wonen. Als ik het zelf had kunnen beslissen dan had ik ervoor gekozen om het zwembad binnen te plaatsen, omdat ik er dan het hele jaar plezier van heb.

Omdat het nu winter is ben ik minder snel geneigd om mijn zwembad in te duiken en dat vind ik heel erg jammer. Een goede oplossing voor mij zou een zwembadoverkapping zijn en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat voor mijn zwembadoverkapping zou kunnen realiseren.

Voordelen

De voordelen van een zwembadoverkapping zijn namelijk dat je het hele jaar plezier kan hebben van je zwembad. Het zorgt er namelijk voor dat het zwembad langer warm blijft waardoor je dus ook minder stookkosten hoeft te betalen. Mijn zwembad zou ook schoner blijven, omdat er geen viezigheid meer in het water kon komen.

Mijn zwembadoverkapping heb ik laten maken door NieuwAtlantis. Het bedrijf is gespecialiseerd in zwembaden en dus ook de zwembadoverkappingen.

Het werk dat geleverd is kan ik echt topkwaliteit noemen, omdat alles het goed doet. De overkapping ziet er ook nog eens heel erg mooi uit!