Extra veiligheid met Nord VPN

Met Nord VPN zorg je ervoor dat je extra veilig het internet op kunt. Of dit nu is om te werken of om te downloaden, gebruik te maken van diverse streamingdiensten of om te werken. Met een VPN-verbinding is jouw IP-adres niet meer zichtbaar waardoor niemand jouw locatie kan achterhalen. Daarnaast wordt het vrijwel onmogelijk gemaakt voor hackers en internetcriminelen om achterhalen wat jij online aan het doen bent. Op die manier blijft vertrouwelijke informatie alleen voor jouw ogen. Hierdoor zullen datalekken verleden tijd zijn en hoef je ook niet bang te zijn dat jouw gegevens op straat komen te liggen.

Wat kun je met Nord VPN?

Naast dat Nord VPN zorgt voor veiligheid kun je er ook leuke dingen mee doen. Zo kun je dus inloggen op Amerikaanse streamingdiensten zoals Netflix. Op die manier kun je films en series bekijken die niet in Nederland beschikbaar zijn. Ook kun je met het gebruik van een VPN-verbinding Torrents downloaden tegen een betere snelheid en gebruik maken van websites als Popcorn Time. Echter zijn deze websites verboden, maar door gebruik te maken van een VPN-verbinding is jouw IP-adres niet zichtbaar. Hierdoor kan de boete dus niet worden uitgedeeld. Zo heb je in een klap een breed scala aan films en series die je kunt bekijken met behulp van een VPN-verbinding.

De voor- en nadelen van Nord VPN

De voordelen van Nord VPN zijn, naast dat ze veiligheid bieden en meer opties voor films en series, dat ze een hoge snelheid hebben en zorgen voor extra privacy. Dit komt doordat ze werken met zero logging. Er wordt dus helemaal niks bijgehouden, geen geschieden of andere data. Hierdoor wordt het nog lastiger voor buitenstaanders om aan jouw informatie te komen of om jouw internetgebruik te traceren. De nadelen van Nord VPN zijn dat ze iets duurder zijn wanneer je kiest voor een korter abonnement. Wanneer jij een abonnement afsluit voor 3 jaar ben je redelijk goedkoop uit en met een maand betaal je hoofdprijs. Daarnaast is de service alleen Engelstalig, wat ook een nadeel kan zijn voor sommige. Al met al heeft Nord VPN veel meer voordelen en zal het jou helpen om veilig online te gaan.

Hackers krijgen geen schijn van kans

Nord VPN heeft veiligheid net als Surfshark hoog in het vaandel staan. Dit is echter versterkt toen er in 2019 een succesvolle hack had plaatsgevonden bij deze aanbieder. Hierbij zijn echter gegevens vrijgekomen omdat deze aanbieder geen logs bijhoudt. Na deze aanval hebben ze er alles aan gedaan om de veiligheid nog sterker aan te scherpen. Dit heeft voor jou dus als gevolg dat je nog veiliger kunt internetten. Ook jouw privacy staat voorop doordat er niet naar de geschiedenis kan worden gekeken doordat er geen logs worden bijgehouden. Wat je ook online doet, hackers en internetcriminelen hebben weinig tot geen kans van slagen met een VPN-verbinding. Zo houd jij belangrijke zaken afgeschermd. Wanneer je deze aanbieder kiest voor jouw VPN-verbinding dan kun je eenvoudig met jouw e-mailadres en een gekozen wachtwoord een account aanmaken. Je hebt diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Bitcoin, Google Pay en Amazon Pay.