Een persoonlijke en mooie wanddecoratie in jouw huis

Steeds meer mensen versieren hun huizen met dierbare foto’s die de woonkamers opfleuren. Dit zorgt ervoor dat jouw huis niet alleen kleurrijker, maar ook meteen een stuk levendiger wordt. Toch worden er vaak maar kleine formaten gebruikt, omdat grote afbeeldingen vaak een lage resolutie opleveren. Toch kun je bij Wikiprints jouw foto vergroten en afdrukken zonder dat deze daar automatisch minder scherp van wordt.

logo_wiki

Kiezen voor iets wat persoonlijk is
Veel woonaccessoires die in een groter formaat te koop zijn, zijn onpersoonlijk omdat het vaak gaat om foto’s die voor jou zelf geen speciale betekenis hebben. Door een uitvergrote foto die jij zelf gemaakt hebt af te laten drukken kun je toch voor een grote wanddecoratie kiezen die ook erg persoonlijk is. Bij Wikiprints kan dit ook nog eens tegen de hoogste kwaliteit en tegen de laagste prijs. Wanneer je daarbij ook nog eens kiest voor aluminium kun je nog jaren genieten van jouw product, want aluminium gaat zo’n 25 jaar mee.

Stuur jouw foto naar Wikiprints en zij controleren of je foto bruikbaar is om deze te laten vergroten. Als dit niet het geval is wordt er met je contact opgenomen om tot een andere oplossing te komen. Heb je nog geen geschikte foto? Geen probleem. Als je contact met Wikiprints opneemt, kan er in overleg gekeken worden of er in hun mediabibliotheek wel de perfecte foto te vinden is.