Veilig de weg op met Maxi Cosi Rodi

Met de Maxi Cosi Rodi kan jij als ouder met je kind met een gerust hart de weg op. Deze kinderstoel voor in de auto is bedoeld voor kinderen vanaf 3,5 tot ongeveer 12 jaar. Met het ontwerp is met grote nauwkeurigheid met de veiligheid van kinderen. Maxi Cosi is al decennia lang een begrip als het aankomt op autostoeltjes voor baby’s en kinderen. Zo’n reputatie krijg je niet zomaar, en met de Maxi Cosi Rodi wordt maar weer eens bewezen waarom zoveel mensen de producten van Maxi Cosi willen hebben.

babykoopkerst

Maxi Cosi staat voor kwaliteit en veiligheid

Jarenlange ontwikkeling door experts heeft ertoe geleid dat Maxi Cosi misschien wel de meest veilige baby- en kinderproducten van de wereld maakt. De experts van het Maxi Cosi weten precies waar ze mee bezig zijn en door middel van onderzoek komen ze steeds weer met nog betere en veiligere producten. Met deze spullen kun jullie je als ouders richten op leukere dingen, met de zekerheid dat jouw kind veilig in de auto zit. De slimme ontwerpen zorgen bovendien voor een hoog gebruiksgemak.

De Maxi Cosi Rodi is ontwikkeld met veiligheid in het achterhoofd

De stoeltjes van de Rodi serie zijn speciaal ontwikkeld om veiligheid van het kind te garanderen. Al deze stoeltjes beschikken over de AirProtect®-technologie. De kans op ernstige hoofdletsels is hierdoor een stuk lager. Bij ongeveer 25% van alle aanrijdingen vindt de impact plaats op de zijkant van een auto. Het speciaal ontwikkelde Side Protection systeem van Maxi Cosi zorgt ervoor dat je kind tijdens een aanrijding van de zijkant optimaal beschermd is. De hoofdsteun van de Maxi Cosi Rodi is ook gemaakt met veiligheid als hoogste doel. Het speciale model zorgt voor het reduceren van schokken tijdens een botsing. Hierdoor is de kans op letsel bij je kind sterk verminderd en kun je met een gerust hart de weg op.

Gebruiksgemak en installatie

Het is voor iedereen eenvoudig om een stoel van de Rodi serie in de auto te installeren. Daardoor is het voor gezinnen met meerdere auto’s eenvoudig om de stoel van de ene naar de andere auto over te zetten. Door het lichte gewicht, 5,7 kg, is dat voor iedereen een fluitje van een cent. Bij alle Rodi modellen dient het kind met het gezicht vooruit te zitten. De autogordels in de meeste auto’s zitten voor kinderen veel te hoog. Dit kan problemen opleveren omdat de gordel voor de hals langs loopt, dat is uiteraard niet de bedoeling. Met de handige gordelgeleider is dit ook een probleem van het verleden. Door deze geleider kun je zelf bepalen hoe de gordel loopt. Dit zorgt voor zowel een verhoogde veiligheid als voor meer comfort voor je kind. De stoeltjes hebben allemaal een ergonomische vorm en een zachte zitting. Verder zijn zowel de rugleuning en de hoofdsteun in hoogte verstelbaar. Hierdoor groeit de Maxi Cosi Rodi met je kind mee en kun je jaren vooruit. Bovendien zorgen de verstelbaarheid en de brede rugleuning ervoor dat je kind altijd comfortabel zit. Daarom zal je kind graag plaats nemen in een Maxi Cosi Rodi.