Verlengen heftruckcertificaat bij PTC Opleidingen

Verlengen heftruckcertificaat

Wanneer je met een heftruck werkt, is het belangrijk om op tijd te zijn met het verlengen heftruckcertificaat. Als je certificaat verlopen is, mag je namelijk niet met een heftruck werken. Het het tijdig verlengen van je heftruckcertificaat kun je problemen voorkomen. Een heftruckcertificaat is vijf jaar geldig. Deze tijd is zo kort omdat er veel gevallen gebeuren met heftrucks en door de beperkte geldigheid worden chauffeurs verplicht om zich toch weer te scholen. 

Verlengen heftruckcertificaat: alle kennis opgefrist

Verlengen heftruckcertificaat Voor het verlengen heftruckcertificaat kun je terecht bij PTC Opleidingen. Deze specialist in opleidingen op het gebied van transportvoertuigen verzorgt ook een online herinstructie cursus voor het verlening van het certificaat. Op die manier hoef je niet te lang weg van de werkvloer maar ben je wel weer helemaal up to date van alle nieuwe ontwikkelingen en is ook je theoretische kennis weer helemaal opgefrist. Zo blijft het werken met een heftruck veilig en efficiënt. Lekker makkelijk online te volgen dus het kost weinig tijd.

Ook voor het behalen van je heftruckrijbewijs

Wil je ook je heftruckcertificaat verlengen? Bekijk dan de mogelijkheden bij PTC Opleidingen. Je hebt al een online herinstructie voor maar € 79,00.  Meer informatie over PTC Opleidingen vind je hier.