Alle denkbare dartartikelen op dartshopper.nl

Op dartshopper.nl kun je een enorm assortiment aan producten vinden die te maken hebben met darten. Zo vind je zowel steeltip als softtip dartpijlen, dartborden, dartmatten, scoreborden, dartkleding, wallets, flights, shafts, en diverse accessoires. Bovendien worden items en collecties van de grote dartmerken op de site vertegenwoordigd. Zoals Target, Winmau, Unicorn, XQmax en Bull’s. Alle nieuwe collecties van deze merken zullen, zodra ze verschijnen, dan ook op de website beschikbaar komen, zodat de nieuwste darttrends makkelijk te vinden zijn.

Professionele dartspelers

Op deze website vind je op ook speler gerelateerde items. Dartpijlen van bekende spelers worden dan ook op de site vertegenwoordigd zoals Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor, Adrian Lewis en meer. Daarnaast biedt de website ook een assortiment aan shafts, flights en wallets die aan professionele darters gerelateerd zijn. Zo kan je ervoor kiezen om geheel in de stijl van je favoriete darter te darten.

Levering van de dartproducten

Deze online shop verkoopt zijn artikelen aan klanten in zowel Nederland als België. Daarnaast is er ook een speciale Duitse dartshop en een internationale dartshop, zodat er zowel nationaal als internationaal geleverd kan worden. De online shop is in de buurt van Eindhoven gevestigd en heeft daarom een zeer gunstige ligging, om overal vlot te kunnen bezorgen. Artikelen die besteld worden, worden doorgaans de volgende dag bezorgd. Indien niet op voorraad dan tussen de 1 tot 3 werkdagen.

Beschikbare kortingen en deals

Deze website biedt ook een uitgebreide sale-pagina waar veel diverse artikelen in de aanbieding beschikbaar zijn. Wanneer het dartseizoen begint, kun je hier de meeste hoge kortingen en goede deals vinden. Het is dus aan te raden, om deze pagina goed in de gaten te houden.