Wandelen met plezier dankzij Xsensible stretchwalker dames kopen

stretchwalker dames

Wandelen is een populaire activiteit geworden en hierdoor is het aanbod van wandelschoenen gegroeid. Enorm veel merken bieden wandelschoenen aan en er is dus erg veel keuze. Dit is natuurlijk iets positiefs, maar hoe weet je of een wandelschoen bij jou past? Xsensible stretchwalker is een schoensoort die voor iedereen prettig kan zijn. Xsensible stretchwalker dames kopen kan online. 

stretchwalker dames kopen

Uitrekkende loper?

Stretchwalker is een wandelschoen van het merk Xsensible. Deze schoen is gebaseerd op de Japanse Ippon-Ba-Geta sandaal. Hierdoor is de schoen erg gebalanceerd, waarbij de druk op de gewrichten wordt verminderd. Dit zorgt voor minder kans op blessures en meer comfort tijdens het wandelen. Stretchwalkers zijn volgens Xsensible de perfecte combinatie van stijl en functie. Met deze schoen kun je bij elke omstandigheid of elke activiteit wandelen, omdat de schoen erg in balans is.

Lowa Innox Pro GTX 

Lowa Innox Pro GTX is een van de bekendste merken van wandelschoenen, vooral voor dames. De schoen is erg lichtgewicht en de ondersteuning en bescherming is erg goed. Deze schoen is vooral geschikt voor mensen die door de bossen gaan wandelen en niet te veel de bergen in gaan. Dit komt onder andere door het materiaal en door de zool. Deze schoen heeft de Vibram Evo Zool en die zorgt voor stabiliteit en demping. Door het materiaal is de schoen waterdicht, maar wel luchtend.